Madeleine McCann

Fyfan, såg lite av dokumentären på 4an nyss. Fattar inte hur någon kan kidnappen en liten 3åring.. Madeleine är väl död nu men man kan ju hoppas på att hon lever och mår bra någonstans. Stackars föräldrar och syskon. Fyfan så hemsk.

För er som inte vet något om Madeleine McCann kan jag berätta kort: Madeleine var på semester i Portugal med sin mamma Kate, sin pappa Gerry och sina småsyskon. Madeleine och småsyskonen låg och sov i hotellrummet medans mamman och pappan åt middag på en tapasresturang ca 50 meter från hotellet. Dom hade fått veta att det fanns en barnpassaranoring på hotellet och att en person gick runt och kollade til barnen. Dom kollade även till barnen personligen varge halvtimme. Plötsligt var inte Madeleine i rummet (men dom andra syskonen fanns kvar). Föräldrarna vart huvudmisstänkta i fallet och förhördes av polis. Nu har det gått 13 månader och hon är inte hittad än.

Detta är något av det hemskaste jag hört.. Men sen tänker man också på alla andra barn som försvunnit och hur dom måste känna om att det bara är Madeleine av alla försvunna barn som får sån uppmärksamhet. Men jag tror att oavsett hur mycket uppmärsamhet familjen McCann får önskar dom bara en sak, att få till baka Madeleine.

Om ni vill veta mer kolla på http://www.findingmadeleine.com/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0